Motiváció

Az a baj a hogyan éld az életed típusa könyékkel….

„Az a baj a hogyan éld az életed típusa könyékkel, hogy nem veszik figyelembe a szabályt erősítő kivételeket. Nem számolnak a különcökkel, a zsenikkel, a csodákkal, mert a könyvekben minden fekete vagy fehér, a való életben viszont minden szürke. Semmi sem készít fel igazán azokra csodás, de fájdalmas dolgokra, amiket lehetetlenek hittünk, a pillanatokra amire nem számítunk. „

Szeretem az önfejlesztő könyveket, viszont sokszor már nagyon sok volt, nem vagyok a törökülésben zümmögő típus, nem szeretek meditálni, jógázni és mantrázni, viszont szeretem a spirituális dolgokat, de úgy gondolom mindenkinek meg kell találnia a saját arany középútját.

Vannak az életeben sikerszokások, de valamikor úgy vagyok velük, hogy a francba is! Mikor van egy nehéz időszak az életemben amire nincs ráhatásom, vagy csak részben, felemészt a harag, hisz nem tudok hatni rá és ezt utálom a legjobban. De igen vannak fájdalmas csodák és előre lepések az életünkben, amikor önzőnek kel lenni és rohadtul fájnia kell, mert idővel ez egy csoda lesz az életünkben.
Félek a csodáktól, félek az új dolgoktól, de ha nem vetem be magam nem fogom sose megtudni milyen ráhatással lenne az életemre. Próbálom a széléről figyelni bele és bele kukkantani, de az még mindig nem ugyan az amikor benne állsz a közepében.
Ha ott van előtted, vesd bele magad, másokra is hatással lesz döntésed, de az már nem a te felelősséged, hogy ők mit tudnak kihozni a helyzetből.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük