Bemutatkozás

Ramy In Wonderland

Hiába nő fel egy ember szíve mélyén, gyermek marad. Oldalamat is egyik kedvenc történetem ihlette. Pár éve, mikor Online Marketinggel foglalkoztam, akkor álmodtam meg saját „világomat” és 2021-ben sikerült megvalósítani.

Két fő témával foglalkozik oldalam, ezek a szívemhez közel állnak és teljesen megférnek egymás mellet.

Digitális világomban megvalósítom művészet iránti szeretetemet és mások álmait vetem digitalizált papíromra. Bizalommal keressetek, ha egy lógó vagy egy kép, esetleg egy honlap tervezésére lenne szükségetek, referenciát a megfelelő menü pontok alatt fogtok találni elérhetőségekkel együtt.

Motivációra úgy gondolom mindenkinek szüksége van. 2016 óta foglalkozom önfejlesztéssel és ma már mesterien űzőm. Szívesen adom át őszinte gondolatimat és véleményemet olyan embereknek, akik hasonló dolgokat élnek vagy éltek meg életük során, mint én. Kaptok ízelítőt azokról a könyvekről, amik nekem segítettek, illetve egy-egy inspiráló idézetet.

ÉS MOST SZÓLÓK, NEM, EZ NEM TIPIKUS MOTIVÁCIÓS OLDAL. Sokkal jobban hiszek abban, ha az emberek önmagukat adják, korlátok nélkül és ha őszintén élik életüket.