Bemutatkozás

Rólam

Ramy vagyok , egy álmodozó kezdő művész.

Az informatika iránti bimbózó szerelmet, már általános iskola alsó tagozatában éreztem. Mindenhol ott voltam, ahol bármilyen formában jelen volt. Kitűnően teljesítettem mind az órákon mint a plusz foglalkozásokon, ezért úgy döntöttem, hogy ezen a területen fogok tovább tanulni.

6 év kőkemény tanulás után (Informatikai Mérnökasszisztens végzettség) viszont úgy határoztam, másik pályán folytatom tovább az életemet (Közigazgatás), mivel sajnos lelkesedésemet lelombozták komor arcú tanáraim, de ettől még nem szabadultam meg a dologtól. Bármennyire is szerettem volna elkerülni ezt  a világot, valahogy mindig bekúszott az éltembe. Míg egyszer csak tökéletesen párosítottam tudásomat és kreatív lelkemet egy világba. Így alakult meg Ramy in Wonderland.

Online Marketinggel foglalkoztam évekig saját vállalkozásban, és ez mellet találkoztam és egyben életem része lett az önfejlesztés, aminek ma már hű és tapasztalt gyakorlója lettem.

Nagyon sok rossz dolgot éltem meg fiatal korom ellenére amiben mentális és szellemi egészségem sérült, és jelen állás szerint a világban nagyon sokan keresik a megoldást az életükben, holott nem kell messzire menni, hisz ott van mindenkiben.

Nem adom meg a választ a kérdéseidre, azt neked kell, viszont jól fogok kérdezni, hogy megtaláld amit keresel a világban!

 

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük