Motiváció

Az emberek sose azt látják, aki igazából vagy.

Sose voltam sovány, inkább husis duci csaj. Egy időben hátránynak éreztem, csúnyánk gondoltam magam aki nem érdemli boldogságot, de egyik nap életem szerelme, amit szeretnék megjegyezni iszonyatosan sportos testalkattal belém szeretett.

Hogy miért emelem ki a testi adottságokat?  Mikor meglátnak az emberek azt gondolják hogy „dagadt” vagyok, de vajon azt látják hogy figyelek az étkezésre? Látják hogy edzek, hogy mennyi mindenről lemondok? Jah NEM!

Mikor elmegyek futni az emberek megbámulnak, ha csinosabb ruhát veszek fel kiakadnak hogy miért nem úgy nézek ki mit egy csöves, és tudjátok mi a legrosszabb?! Az, hogy ezt többnyire nőktől kapom. Azon gondolkodtam hogy lehet azok emberek akik nem bírnak, rám és ducibb társaimra nézni azt akarják, hogy bezárjanak minket egy barlangba, majd egy év után ki jöjjünk úgy ahogy nekik megfelelünk, csak azért mert az ő szemüket bántjuk.

Bocs hogy nem vagyok gebe és 48 kg és nem vagyok modell, de ellenben az ítélkező emberekkel, boldog vagyok, van egy párom, egy munkám, amiben sikeres vagyok, barátim és egészségem, és hidd el kiscicám irigyelsz tudom. Nem öltözők úgy, mint egy ribanc, hanem testalkatomnak megfelelőlen, és bőven elég a párom elismerése, de azért bőven látom más férfiak tekintetét.

 

Ne legyél irigy, féltékeny és ítélkező, nem tudhatod milyen történet van egy ember mögött. Sose az határoz meg hogyan nézel ki, hanem az mi van a lelkedben. Van egy olyan barátnőm, aki szó szerint csont és bőr, odáig vannak érte férfiak és nők, de ők nem látják, hogy minden nap azért küzd, hogy végre hízzon kicsit hisz nem szereti, hogy ilyen.

Ne mások ítélkezésével töltsd az idődet, hanem azzal hogy te teljes egészében harmóniában legyél önmagaddal.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük