Motiváció

Mióta bűn, hogy van petefészkem?

Amelia Earhart sok mindenkinek ismerős lehet, illetve Coco Chanel őt mégis ki ne ismerné?  De felsorolhatnék ide kémeket, feltalálókat, tengerészeket és háborús hősnőket. Pl tudjátok, hogy a fejlesztés, és programozás alapjait a nők adták meg? Roberta Williams volt a világ első játékfejlesztője, Radia Perlman az STP feltalálója, Frances Allen kódfejtő, Grace Hopperé az első fordítóprogram, és még sorolhatnánk.

Sokszor a férfiak szemében csak egy popsi vagyunk és két mell, de lehet, hogy sokkal több rejlik bennünk? Sajnos igen vannak olyan hölgyek, akik szégyent hoznak ránk, de ez a férfiakra is vonatozik. Lehet, hogy többet kellet harcolnunk, de pont ezért kellene többet gondolni a csinos külső mögé.

Egy igazi férfi, nem agyatlan, próbababát akar maga mellé, hanem egy okos, erős nőt, és igen elértük azt a szintet, hogy végre vonzó egy férfi számára, ha egy nő többet tud, mint főzni és gyereket nevelni. Nagyon sok mindenhez értek (háztartást vezetek, kiemelkedően teljesítek a munkahelyemen, vállalkozást irányítok, festek, tanulok és ha kell csavarhúzót ragadok stb.), és a párom ezt szereti bennem. Nem vagyok elveszve a világba, okos vagyok, fejlesztem magam és haladok előre. Sokkal több vagyok, mint egy egyszerű lány. Van olyan barátnőm, aki diplomát csinált, két gyereket nevelt és ezek mellet beletanult a cégvezetésbe is, mert így is lehet csinálni.

Ne akarj buta lenni vagy annak tűnni, ne tedd ki testrészeidet még ha azok vonzóak is. Ne legyél olcsó cafka és ne azzal hódítsd meg a kiszemelt férfit, hogy szűk ruhában pózolgatsz, hanem hogy olvasol, tanulsz és önmagadat adod.

 

Sokkal több lehetsz, mint egy nő, te lehetsz az IGAZI NAGYBETŰS NŐ!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük