Motiváció

Mi a szerelem munkád?

Hány érv szól mellette vagy ellene?

Lehet, hogy több a nem, mint az igen? Most akkor elmenekülsz vagy vállalod a kockázatot és csatába indulsz?

Mikor 8. osztályos fejjel elindulunk a világba, van egy elképzelésünk az életről, sőt egyértelmű elméletünk van a karrierünkről, de most komolyan 8. osztályos fejjel mégis mi fogalmunk van a világról? Akkor azt hiszed nagyon sok, pedig rohadtul semmi 😀

 

Nem kell a kamu duma, meg a sok ellenérv, ugyan ezen mentem keresztül, annyi, hogy más generáció voltam és nem minden álmom az influenszerkedés volt. Régen informatikai cégnél akartam vezérigazgató lenni, majd masszőr, stylist, fodrász, kutyakiképző stb..

Na jó az első lehet bevált 😀

Valahogy sose tudtam az informatika elől menekülni pedig minden erőmmel azon voltam és lás csodát, főállásban egy iratkezelő rendszerért felelek, magánéletbe pedig weboldalt fejlesztek és digitális rajzolok. Lehet, hogy jó volt a kiinduló pont, csak a motiváció nem volt elegendő?

Középiskolában nem azért voltak tanáraim, hogy kihozzák belőlem a legjobbat, hanem hogy egy sémát rám nyomjanak. Pedig ha időben felfedezik a kreativitásomat, már rég milliomos lennék. Vagy csak lehet másik suliba kellet volna járnom?

Teljesen mindegy, nem hibáztathatsz senkit, hisz az egy más világ volt. 93 Windows, sárga Nintendo kazetta és dög nagy gépek. Hol volt akkor a kreativitás?

De eltelt 10 év. Felnőttem. Sok mindent kipróbáltam, és már más a világ.
Ne felejtsd el, hogy csak te tudhatod miben vagy jó, hogy mit szeretsz. És ha béna vagy? Kit érdekel, gyakorolj! Több a nem, mint az igen?! OKÉS! Akkor fordítsd meg a kockát!

 

Légy te az az ember, aki ha visszamenne az időben azt tudja mondai önmagának, hogy „Ne aggódj, minden rendben lesz!”

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük