Könyv ajánló

Útkeresők kézikönyve

Útkeresők kézikönyve
Közzétett: 2016
Szerző:
Oldalszám: 231

Volt időszak az életemben, mikor megmondták mit és hogyan csináljak. Ahhoz, hogy sikeres legyek a munkámban és az életben, mások bevált módszerit erőltették rám. Azt mondták csak az az egy lehetőség van, ha nem azt csinálod hülye vagy…

Az ember mikor változást akar önmagát kell hogy megtalálja, és ezt csak úgy lehet hogy ha megtalálja azokat a módszereket, amiktől az lehet aki. Na ez a könyv pontosan ilyen.

Pár éve már meg volt ez a könyv, de mégis csak most került a kezem ügyébe és mivel spirituális témában íródott, mondjuk hogy a soros akarta így, vagy amibe hisztek. Sokszor érzek káoszt önmagamban, és változtatni akartam ezen, találni olyan módszereket, amit picit alternatívak, hogy ne feltétlenül orvoshoz kellejen futni már az első alkalommal. Nyilván ha kell akkor menni kell.

Akkor ajánlom neked ezt a könyvet, ha picit vagy teljesen bolond vagy, örült, félkegyelmű, mert egy kicsit el kell majd vonatkoztatnod a valóságtól, viszont amit ettől kapsz az felbecsülhetetlen.

Különböző témákban (test, lélek, egészség, életmód stb.) többféle módszert javasol az írónő, aki saját maga tapasztalta meg őket. Kipróbált rengeteg dolgot, hogy le tudja írni őszinte tapasztalatit és te pedig megtaláld azt, ami neked a legkézenfekvőbb.

Jelenleg engem teljesen elvarázsolt és beszippantott ez a könyv, újra visszatértem pár elfelejtett dologhoz, pl a kristályok és aromaterápia.

Mindenképp javaslom, ha szükséged van megújulásra vagy ha csak el vagy veszve a világba, tökéletes eszköz ahhoz, hogy újra harmóniába kerülj önmagaddal.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük