Motiváció

Új kezdet!

Hála az égnek minden évben van rá lehetőség, csak lapozni kell a naptárban
…de am ez egy baromság!

Ha változtatni akarsz változtass ennyi, az év bármelyik napján! Ha kell valami kiinduló pont akkor várj reggelig vagy várj hétfőig, de év közben, sőt hét közben annyi „új” lehetőség van.
Minden egyes évben megfogadtam, na majd most lefogyok 30kg-t, de egy grammot se sikerült, és miért? Mert nem voltam elég kitartó, nem szerettem és tiszteltem önmagamat annyira, hogy a magamnak tett ígéretet betartsam. Vajon ez normális?

Bármiben akarsz változtatni az első lépés a felismerés, majd az elhatározás, tervezés, és a kitartás, gyakorlás és azon kapod magad, hogy egyre közelebb vagy a kitűzött célhoz. Nem kell tudósnak lenni, hogy ezt összerakd, elég vagy te magad. És még egy fontos dolog, sose másokért akarj változtatni, hanem magad miatt, mert mindennél fontosabb a saját magadnak tett ígéret, annál, hogy másoknak megfelelj.

Tudom elég gagyi duma, mert mindig mindenkinek az a vágya, hogy másoknak megfeleljenek. Nézzük pl a külsőségeket, mások miatt akarunk jól kinézni sok estben, hogy több bókot kapjunk, hogy megbámuljanak minket, de baszki, ne Gazsi miatt változtass életmódot, az építő munkásért és pár füttyszóért, vagy a sármos BMW-s gyúrós csávó miatt, hanem azért, mert te szexynek akarod látni magad a tükör előtt.
Szóval ne nyafogj, bármi is a célod, vágj bele, alakítsd szokássá és kész is a siker recept.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük