Motiváció

Te vagy az emberem.

Napi szinten kismillió emberrel találkozunk, és egy érdekességképpen, ha csak egy pillanatra is látod a másikat lehet a szemed nem érzékeli, de az agyad eltárolja. Vannak olyan találkozások, amik semmisnek tűnnek, majd később egy örök barátság születik belőle. Vannak olyanok is ami egyből gyűlölettel indul és egy nagyon jó viszony lesz belőle. A főnöködből egyszer a partnered lesz, a legjobb barátodból a szerelmed, a szomszédodból a legjobb barátod.

Ha találkozunk valakivel annak oka van. Lehet, hogy a találkozás egyből rosszindulatú, de majd évekkel később átváltozik és hirtelen a rosszból jó lesz.

Nem kell játszanunk, hogy te mondasz valamit, erre én is mondok valamit és összeborulva sírunk. Ez nekem nem kell. Jobban hiszek az őszinte emberi kapcsolatokban, még ha az fáj is. Sokkal jobb egy őszinte ember az életedbe, minden több kétszínű lény. Nem vagy előrébb, ha hazudnak. Nem vagy előrébb, ha nyaliznak, lehet hogy fáj, de be fogod látni, hogy jobban esik ha igazat mondanak, mert akkor tudod kiben bízhatsz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük